Νέες αλλαγές στο παιχνίδι

Εδώ μπορείτε να αναφέρετε τα παράπονα σας σχετικά με το παιχνίδι

Νέες αλλαγές στο παιχνίδι

Δημοσίευσηαπό Amanda E » Τετ Φεβ 13, 2019 9:34 am

Καλημέρα κορίτσια.

Προχθές ανακοινώθηκαν κάποιες αλλαγές και μάλιστα τις εφάρμοσαν και στο παιχνίδι.
Ανοίγω αυτό το θέμα για να τις συζητήσουμε και να εκφράσουμε τις αντιρρήσεις μας ή τέλος πάντων τις προτάσεις μας.
Το πρώτο λάθος που εγώ διαπιστώνω είναι το ενοίκιο που εξαφανίστηκε και έγινε σχεδόν ομοιόμορφο σε όλα τα επίπεδα. Δε θέλω να πιστέψω πως όσοι σχεδιάζουν τις αλλαγές δεν έχουν δοκιμαστικές κούκλες σε μεγάλα επίπεδα, κι αν δεν έχουν, ας μπουν στις δικές μας να ρίξουν μια ματιά.

Για να φτάσει μια παίκτρια σε επίπεδα 35 + παίζει πολλά χρόνια, έχει αφιερώσει χρόνο, χρήμα κλπ… Πιστεύετε πώς να αυξήσεις ένα στατιστικό θέλει τα ίδια χρήματα με μια νεα παίκτρια που παίζει δυο μήνες π.χ? Όταν έχει φτάσει 200000 δολ ή 6500 πόντους ένα στατιστικό είναι αδιανόητο σε μια τρομερά μικρή αρένα με ανύπαρκτους αντιπάλους να αυξήσεις στατιστικά. Έμπαινες π.χ το πρωί και έβρισκες 5000 και 6000 μαζεμένες από το ενοίκιο και έβρισκαν και χρήματα όσες σε χτυπούσαν, τώρα μπαίνεις και δεν βρίσκεις τίποτα ούτε εσύ ούτε και οι αντίπαλοι.

Για ποιο λόγο να στολίζεις διαμέρισμα; Να μαζεύεις έπιπλα; Να διαγωνίζεσαι για αυτό; Το τελευταίο δωμάτιο έχει κοντά στα 15000 αγορά για να πάρεις ενοίκιο 150 την ώρα;;;;;; Για να μην αναφέρω για τα εξτρά δωμάτια που κοστίζουν 50 διαμάντια και δε δίνουν τίποτα από ενοίκιο. Αν το παιχνίδι βάση δωματίων ή ορόφων έδινε χρήμα αρκετές θα άνοιγαν δωμάτια, άρα και περισσότερα διαμάντια. Δε τα θέλετε τα διαμάντια εσείς που το σκεφτήκατε και τα κοστολογήσατε τόσο;

Τα τρόπαια για περισσότερο ενοίκιο από το διαμέρισμα τι να τα κάνουν τα κλαμπς; Θα τα αφαιρέσετε, να μην πιάνουν και τόπο; Γιατί είναι πλέον άχρηστα.

Την εσωτερική διακοσμήτρια; Που δίνει 5% παραπάνω ενοίκιο στο απόλυτο τίποτα και κοστίζει 10 διαμάντια θα το αφαιρέσετε;

Όχι εμπειρία στα μικρά επίπεδα αν από λάθος τα καλέσει μεγαλύτερο επίπεδο, επίσης όχι εμπειρία από τα πάρτυ αρραβώνων. Θα μείνει λοιπόν μια παίκτρια για πάντα στο 20 επίπεδο, κι εγώ αυτό θα έκανα, αν γνώριζα… και όσες έχουν πάρει την ανηφόρα θα ψάχνουν αντιπάλους και δε θα βρίσκουν. Δεν είναι όλες οι εκδόσεις όπως η Βουλγάρικη που έχει κάθε μεσημέρι 4500 παίκτριες, εδώ η Ελληνική αρένα φυτοζωεί.

Έκαναν με τα μποτ μια καλή δουλίτσα και έδιναν λίγο χρήμα για μερικές ημέρες και όλες κάτι λάμβαναν από την αρένα, το μείωσαν δραματικά και αυτό.

Όταν κάνετε αλλαγές σκέφτεστε πως όλες οι εκδόσεις δεν είναι ίδιες; Πως όλα τα επίπεδα δεν είναι ίδια; Αλλιώς σε μια αρένα 300 ατόμων, ανοίξτε τα επίπεδα. Να μπορεί το 40 να καλεί και το επίπεδο 20. Πως περιμένετε να βρούμε λεφτά;
Παίζω αρκετά χρόνια και δεν έχω βρει πολλά αρνητικά, τώρα όμως όσο πάει χειροτερεύει. Μου φαίνεται πως κάνουν αλλαγές στο γόνατο.

Βάλατε το star house, ξοδεύουν άπειρα σμαράγδια και λεφτά τα μέλη ενός κλαμπ και τα κέρδη για την πρώτη παίκτρια δεν είναι όσα ξοδεύτηκαν. Που είναι η αναλογία; Ποιο είναι το όφελος; Εκτός από το καθημερινό σπαμάρισμα.

Η ντουλάπα μας ένα χάος. Σπαθιά μαζί με σκυλιά στα αξεσουάρ και ποτήρια, ένας χαμός. Θα μπορούσαμε τουλάχιστον να βάζουμε τα κοινά αντικείμενα δίπλα το ένα στο άλλο να υπάρχει ένας διαχωρισμός. Ξεπερασμένα ρούχα στο εμπορικό, ξεπερασμένα μαλλιά στο σαλόνι. Αντί να ρίξουν βαρύτητα σε ουσιώδεις αλλαγές που θα έκαναν λειτουργικό το παιχνίδι, το έκαναν να μη θέλεις να παίξεις πλέον.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Amanda E
Member
Member
 
Δημοσιεύσεις: 126
Εγγραφή: Δευτ Μάιος 11, 2015 7:52 pm
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
National Flag:
Greece

Re: Νέες αλλαγές στο παιχνίδι

Δημοσίευσηαπό psaraki » Τετ Φεβ 13, 2019 11:46 am

Καλησπέρα και απο εμένα!!!!

Αν και είμαι στα θεωρητικά μικρά επίπεδα, η μόνη αλλαγή που βρίσκω θετική ειναι η αλλαγή τις ανταμοιβές των αρραβώνων, για όσες θέλουν να παραμείνουν στο επίπεδο που είναι. Βέβαια θα είναι αρκετά πιο δύσκολο να ανέβεις πλέον επίπεδο μιας που απ ότι κατάλαβα εμπειρία μπορείς να πάρεις πλέον απ τις καθημερινές αποστολές, την εργασία και ίσως και τις μάχες με τα Τοπ Μοντελς.

Η Αρένα στα χαμηλά επίπεδα (και ισως και στα μεγαλύτερα) εχει πολλές ανενεργές παίχτριες που τις χτυπάς και μπορεί να μη σου δίνουν τίποτα. Τις ελάχιστες αμοιβές ανα μάχη, μια αλλαγή που βόλευε, την αναιρέσατε δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλα ελπίζω να την επαναφέρετε. Τώρα όμως επιστρέψαμε στα παλιά και χτυπάμε παίκτριες για 100$ και αν. Το διαμέρισμα δεν μας αποφέρει τα ιδια έσοδα με παλιότερα, οπότε τα λεφτά μαζεύονται ακομη πιο δύσκολα οτι επίπεδο και αν ειναι κάποια παίχτρια! Αν και εφόσον οι αλλαγές αυτές προχωρήσα και μειωθηκαν τα έσοδα μας δε θα πρέπει να μειωθεί το κόστος των ρούχων-επιπλων και το κόστος εξάσκησης?

Το Τρόπαιο του κλάμπ σχετικά με το διαμέρισμα είναι ενα βάρος πλέον και καλό θα ήταν να αφαιρεθεί-καταργηθει αυτόματα απ οσα κλαμπ το εχουν.

Επίσης θα ήθελα μια τάξη στην ντουλάπα μας! Οσο πιο πολύ καιρό παίζει μια παίχτρια και οσα πιο πολλα ιβεντς εχει κερδίσει, εχει μια μεγάλη χαοτική ντουλάπα που αν θες να βρεις κάποιο συγκεκριμένο ρούχο μπορει να σου πάρει πολύ ώρα ή να το πιο συνηθισμένο, για μενα, ειναι να φοράς τα ιδια 10ρουχα γιατι δεν εχεις 3-4 ωρες να ψάξεις ολη τη ντουλάπα σου και να κανείς άλλους συνδυασμούς. Θα ηταν πολυ πιο εύκολα τα πράγματα για μας βάζοντας φίλτρα στη ντουλάπα ή κάνοντας περισσότερες υποκατηγορίες στα ρούχα και τα αξεσουάρ.

Επιφυλάσσομαι για κάποιες μελλοντικές αλλαγές που αναφέρονται οτι θα γίνουν χωρίς να υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες για την εφαρμογή τους. Όπως το ότι "Στην αρένα θα κρινόμαστε απο άλλες παίκτριες για το στυλ και θα λαμβάνουμε επιπλέον ανταμοιβή." Για να κριθείς πρέπει να υπάρχει ενα θέμα, για να ναι αντικειμενική η ψήφος και ναι μην εμφανίζεται το όνομα των κυριών που θα ψηφίσεις, για να μην επηρεάζεται η ψήφος απο τις όποιες διαπροσωπικές σχέσεις υπάρχουν!
Psaraki
Άβαταρ μέλους
psaraki
Junior Member
Junior Member
 
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: Παρ Δεκ 18, 2015 12:53 pm
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
National Flag:
Greece

Re: Νέες αλλαγές στο παιχνίδι

Δημοσίευσηαπό vickym » Τετ Φεβ 13, 2019 8:32 pm

Καλησπέρα κορίτσια!
Θα ήθελα να εκφράσω και γω τη δυσαρέσκειά μου για τις νέες αλλαγές. Είμαι σε ένα επίπεδο που δυστυχώς για να ανεβάσω τη δημοτικότητα μου είτε πρέπει να βρω 6000 πόντους είτε 150000... Με τις αλλαγές που γίνονται πως θα μαζευτεί ένα τέτοιο ποσό? Όταν ολο το βράδυ το πόσο που μαζεύεται είναι 2000 και ένα φιλί στον αρραβωνιαστικο κοστίζει 1000.. Τα υπόλοιπα χρήματα από που θα βρεθούν? Όταν από τις μάχες λαμβάνω μόνο 200$.. Το θεωρώ τουλάχιστον άδικο για τις παίκτριες που είναι σε μεγάλο επίπεδο, οι οποίες εκτός από χρόνο έχουν ξοδέψει και χρήμα για το παιχνίδι.
Θα ήταν πολύ καλύτερο αν οι αλλαγές αφορούσαν αλλά πράγματα όπως η ντουλάπα, το σαλόνι ομορφιάς και άλλα και όχι να μας δυσκολέψουν το τρόπο που παίζουμε. .
vickym
Junior Member
Junior Member
 
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 05, 2015 9:39 am
Τοποθεσία: Thessaloniki
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
National Flag:
Greece

Re: Νέες αλλαγές στο παιχνίδι

Δημοσίευσηαπό Aggeliki_Ma » Πέμ Φεβ 14, 2019 1:15 pm

Καλησπέρα σας :)
Εγώ θα ήθελα να πω και τι μου άρεσε :) και τι δεν μου άρεσε στις αλλαγές :( (υποκειμενικά) καθώς και τα ανακριβή σημεία. :confused:
ΘΕΤΙΚΑ
Και ας αρχίσω με τα καλά. Το γεγονός ότι πλεον ΔΕΝ θα υπάρχουν αστέρια στην αρένα εμένα προσωπικά μου άρεσε. :D Πολλές από εμάς έχουμε ανέβει επίπεδο χωρίς να το θέλουμε και εφόσον αυτό θα σταματήσει είναι θετικό.
Μου άρεσε επίσης ότι ψάχνετε τρόπους για να έχουμε πρόσβαση σε παλιές κολεξιόν (αν και ήδη κάποιες που μπαίνουν έχουν μπει στο παρελθόν, οπότε ήταν και αυτός ένας έμμεσος τρόπος)
Άλλο ένα καλό ήταν ότι στα πάρτυ οι αποστολές δεν θα έχουν πλέον σαν αμοιβή εμπειρία. :cool:

ΑΡΝΗΤΙΚΑ
Το πιο βασικο!!! Η τεράστια μείωση του ποσού στις μάχες με ανενεργές παίχτριες. Δεν μπορεί να μπαίνω το πρώι και να παίρνω 400$ και ξαφνικά το μεσημέρι να μπαίνω και να παίρνω 150$ !! :eek: H λογική σας (να μην παίρνουν οι ανενεργές παίχτριες ενοίκιο και το ποσό του ενοικίου να το δίνουν στις μάχες που τους κάνουμε) έχει μια βάση αλλά το πόσο είναι μηδαμινό.
Αυτό που αναφέρουν οι κοπέλες ότι θα είναι δύσκολο να βρουν αντίπαλο (κανονική παίχτρια και οχι bot που θα τους δώσει το ελάχιστο) είναι πολύ πιθανό καθώς οι πλειονότητα από εμάς θα επιλέξει να ΜΗΝ ανέβει επίπεδο. Θα μπορούσε ίσως το +/-5 να ανέβει λίγο, να γίνει ίσως +/-10 όπως είναι και στα event με τα δώρα.
Τέλος εγώ θέλω να εκφράσω και το παράπονο μου με τον κουμπαρά. Με ποια λογική πάει με βάση το επίπεδο και όχι τη δημοτικότητα ή τέλος πάντων κάτι πιο αντικειμενικό; Εμένα τα 60.000 που με αφήνει να μαζέψω ο χρυσός κουμπαράς δεν μου φτάνουν για να αυξήσω κανένα χαρακτηριστικό της δημοτικότητας μου!!

ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΣΗΜΕΙΑ :confused:
Υπάρχουν κάποια πράγματα που θέλουν διευκρίνιση. Καμιά μας δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς εννοείται με τα ακόλουθα :
1) Επιπλέον ανταμοιβή με δολάρια θα υπάρξει με τη νέα βελτίωση – τη μάχη Στυλ.
Τι ακριβώς είναι αυτό? Με ποιο κριτήριο θα βγαίνει το αποτέλεσμα; Θα είναι υποχρεωτικές;
2) Κατάταξη – σκοπεύουμε να εισάγουμε Λίγκες και να αναδιαμορφώσουμε το τρέχων σύστημα κατάταξης. Οι παίκτριες θα χωρίζονται σε μικρότερα γκρουπ. Μεταξύ 100 και 300 παικτριών παρόμοιου επιπέδου θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε εβδομαδιαία βάση.
Η πρώτη ερώτηση εδώ θα έπρεπε να είναι τι ακριβώς είναι αυτές οι λιγκες. Αλλά όχι κυρίες μου!! :cool: Η πρώτη ερώτηση εδώ είναι : ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ 100-300 ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΚΕΣ!!!!! :eek:
:confused: και έπειτα τι εννοείται θα ανταγωνιζόμαστε σε εβδομαδιαία βάση; μας ρωτήσατε αν θέλουμε να ανταγωνιζόμαστε σε εβδομαδιαία βάση? :rolleyes:
Εικόνα
(´•.¸(´•.¸_____________♔_____________¸.•*¨)¸.•*¨)
(´•.¸(´•.¸(´•.¸_________♔____________¸.•*¨)¸.•*¨)¸.•*¨)
(´•.¸ ¸.•*´¨)♔(´•.¸♔ℛoyal_ℰlegance♔¸.•*¨)♔(´•.¸ ¸.•*´¨)
Aggeliki_Ma
Junior Member
Junior Member
 
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: Τρί Αύγ 04, 2015 6:12 pm
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 timeΕπιστροφή στο Παράπονα

Who is online

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

cron